Plafondafwerking

Een plafond stuken is vakwerk. Uiteraard wilt u uw plafond strak en netjes gestukt hebben, waarbij eventuele beschadigingen verdwijnen, en uw plafond weer als nieuw wordt. Graag verzorgen wij dit voor u!

Glad pleisterwerk
Veel plafonds raken in de loop der tijd beschadigd, of zijn niet helemaal glad. Wij kunnen deze weer glad en strak maken door het aanbrengen van gipsmortel. Dit doen wij op een vakkundige wijze, waardoor beschadigingen verdwijnen en u een geheel nieuw plafond krijgt! Het pleisterwerk kan afgewerkt worden met latex verf om zodoende een mooie egale kleur te verkrijgen. Het schilderwerk doen wij in samenwerking met BGB Schilders.

Schuurwerk
Plafonds kunnen ook afgewerkt worden met schuurwerk. Met behulp van een spons wordt er zo een bepaalde structuur aangebracht, die een mooi effect geeft, vooral bij verlichting.

Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf   |   Molenstraat 77   |   2681 BN Monster   |   T 06 1681 8469   |   E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.