Wandafwerking

Smaken verschillen. Daarom zijn er veel mogelijkheden voor wandafwerking. Of u nu van klassiek, landelijk of modern houdt, wij helpen u graag op weg! Het maakt niet uit of het om een nieuwe woning gaat of de restauratie van een bestaand pand.

Wij kunnen uw wanden netjes glad afwerken of herstellen. Allereerst wordt op de ondergrond een hechtprimer aangebracht. De wand wordt gestukt met gipsmortel waarbij op de uitwendige hoeken een hoekprofiel wordt gezet ter bescherming. De wijze waarop gestukt wordt is afhankelijk van de gekozen afwerking. Als er bijvoorbeeld gekozen wordt voor behang, zal het stukwerk daar op afgestemd moeten zijn.

Behang-, saus- of tegelklaar
Het stukwerk kan behangklaar, sausklaar of tegelklaar opgeleverd worden, afhankelijk van de afwerking die gekozen is. Het stukadoren van een badkamer of keuken is op die manier anders dan het stukadoren van een woonkamer.

Gladde wandafwerking
Er kan ook gekozen worden voor een gladde wandafwerking, wat inhoudt dat wij na het stukadoren de wanden opleveren met sauswerk in de gewenste kleur. Wij maken gebruik van latex verf die we in elke gewenste kleur kunnen aanbrengen. Het schilderwerk doen wij in samenwerking met BGB Schilders.

Sierpleister
Sierpleisters kunnen de wand een fraaie authentieke uitstraling geven. Ook dit is mogelijk bij ons. Deze sierpleisters zijn in elke gewenste kleur te leveren. Voorbeelden zijn de klassieke Spachtelputz, Granol of Boerenpleisters.

Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf   |   Molenstraat 77   |   2681 BN Monster   |   T 06 1681 8469   |   E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.