Over ons

Stukwerk is vakwerk, daar zijn wij van overtuigd! Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf houdt zich bezig met stukadoors werkzaamheden in de breedste zin van het woord. Wilt u uw plafond laten stuken, uw wand laten afwerken of uw buitengevel laten pleisteren, u bent bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij ervaring met kelders, het oplossen van vochtproblemen etc.

Van een kleine woning tot een groot project wat gerenoveerd moet worden, wij kunnen het allemaal! Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf staat voor kwaliteit en een efficiënte vakkundige uitvoering. Bekijk onze referentieprojecten, doe ideeën op voor uw eigen situatie en raak overtuigd van de kwaliteit die wij kunnen leveren! 

Onze service

Onze service stopt niet op het moment waarop wij het werk hebben opgeleverd. Graag adviseren wij u over het onderhoud, en ook kunt u ons later bereiken wanneer u vragen heeft. Wij gaan net zo lang door tot het eindresultaat helemaal naar tevredenheid is.

Offerte: snelheid en duidelijkheid

Wilt u een offerte van ons ontvangen, dan zorgen wij altijd dat u deze snel, binnen een week heeft. Ook houden wij van duidelijkheid, en willen wij geen meerwerk achteraf rekenen. Vandaar onze heldere en complete offertes.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Schroom niet en neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 1681 8469.

Arnold Stuurman Stukadoorsbedrijf   |   Molenstraat 77   |   2681 BN Monster   |   T 06 1681 8469   |   E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.